wachtkamer-tandarts-ulvenhout

Contact

Tandartspraktijk W.P.C. van Dalsen

Lijsterhof 1
4851 BB Ulvenhout

info@tandartsvandalsen.nl
076 561 21 89

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan Dalsen, W.P.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Openingstijden praktijk

Maandag8.30 – 17.00 uur
Dinsdag8.30 – 17.00 uur
Woensdag8.30 – 17.00 uur
Donderdag8.30 – 17.00 uur
Vrijdag       8.30 – 12.00 uur

Bij acute klachten zoals bijvoorbeeld nabloedingen en ongevallen met tandheelkundig letsel, kunt u buiten de praktijkuren gebruikmaken van de spoedgevallendienst. Meer informatie

Inschrijven

Wij hebben nog ruimte in onze praktijk. U kunt zich inschrijven per e-mail, dan nemen wij contact met u op.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-15.00 uur. 
Buiten deze uren zijn wij per e-mail bereikbaar: info@tandartsvandalsen.nl

Facturen

De facturatie hebben wij uitbesteed aan Infomedics. Dit bedrijf zorgt voor de afhandeling van de kosten van de behandelingen die u bij ons heeft ondergaan. Indien de bij u uitgevoerde behandeling ter vergoeding in aanmerking komt, wordt de nota rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Indien u voor de betreffende behandeling niet verzekerd bent, krijgt u de factuur zelf thuis. 

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 – 20 31 900. Zij kunnen u dan helpen met een eventuele betalingsregeling.

Huisregels

Het afzeggen van afspraken

Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. 

Wijzigingen doorgeven

Wij verzoeken u wijzigingen in uw gegevens, zoals adres, telefoonnummer en verzekering, tijdig aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, per email of persoonlijk. Wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, dan dient u dit aan uw behandelend tandarts door te geven.

KRT-ulvenhout