SPOEDDIENST

Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Breda. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u zich wenden tot Dental365 Breda op tel: 085 – 018 9465

ADRES DENTAL365

Spoed Tandarts Breda
Stadionstraat 11, 4815 NC Breda
Route
Dental365 is gevestigd in hetzelfde gebouw als Clinias-Omnident.
Telefoon:  
085 – 018 9465

Dental365 heeft naast de vestiging in Breda, ook vestigingen in Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Amsterdam, Ede en Deventer. Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is. Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u ook kijken op hun website.

Aantal zaken waar u ook rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Spoed Tandarts Breda;

Wat mee te nemen:

  • Bij het bellen: houdt uw BSN(of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
  • U (of de persoon om wie het gaat) dient het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijsmee te nemen.
  • U dient uw consult en/of spoedbehandelingbij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. U kunt niet contant betalen.